Akcia NAKUPUJ ŠIKOVNE trvá od 1. 4. 2024 do 30. 4. 2024. Objednajte si učebnice a pracovné zošity za najvýhodnejšie ceny!
Aktívna matematika
  • Aktívna matematika
  • Aktívna matematika
  • Aktívna matematika
  • Aktívna matematika

Aktívna matematika

Aktívna matematika pomáha deťom pochopiť matematiku pomocou príbehov, ktoré si sami vytvárajú. 

Aktivizujúca učebná pomôcka s hracou doskou a kartičkami je určená pre predškolákov a mladších školákov. 

Viac info
  • Kód produktu: 0269
29,90€

Kúpou tohto produktu získate 29 vernostných bodov
Množstvo

Aktivizujúca učebná pomôcka je určená pre všetkých predškolákov a mladších školákov. Aktívnu matematiku využijú nielen učitelia či špeciálni pedagógovia, ale aj rodičia, ktorí môžu vďaka nej hravou formou rozvíjať v deťoch ich vzťah k matematike.

Učebná pomôcka, ktorá rozvíja kompetencie potrebné pre život

Aktívna matematika pomáha deťom pochopiť matematiku prostredníctvom príbehov. Matematiku tak robí pre deti ľahšie uchopiteľnou, zábavnou a hravou. Súčasťou Aktívnej matematiky je hracia doska a hracie kartičky.

Učebná pomôcka Aktívna matematika zlepšuje kognitívne schopnosti detí, pestuje v nich schopnosť vytvárať príbehy, komunikovať aj ľahšie porozumieť matematickým pojmom a súvislostiam. Pomáha aj s rozvojom sociálnych kompetencií či kritického myslenia.

Aktívna matematika je určená na prácu na hodinách matematiky na I. stupni ZŠ, v materských školách, v príprave predškolákov a na individuálnu domácu prípravu, či prácu s deťmi so ŠVVP. 

Možností, ako s Aktívnou matematikou pracovať, je neobmedzené množstvo. Aktívna matematika - námety na aktivity obsahuje až 56 kariet plných nápadov, inšpirácií a možností, ako s Aktívnou matematikou pracovať. Presvedčte sa o tom, že ukázať deťom svet matematiky, ešte nebolo jednoduchšie.

 

Logistické údaje:
hmotnosť: 770 g
rozmery: 27,5 x 19 x 5,2 cm